Scrum informatie avond

Op dinsdag 28 january 2014, biedt NoxLogic op het kantoor in Apeldoorn een avond over de (software) ontwikkel methodiek Scrum. Tijdens deze avond zal er een presentatie gegeven worden over de do’s en don’ts van een scrummaster: Hoe kan je als scrummaster helpen om het team zo efficient mogelijk te laten werken? Hoe ga je als scrummaster om met  product owners, stakeholders en teamleden. Hoe help je de scrum teams met het verhogen van de velocity en hoe help je product owners met het aanleveren van stories naar de teams toe? En wat kan (en mag) je als scrum master nu wel en niet doen? Deze en andere vragen zullen we tijdens de presentatie behandelen en bieden we je tips in hoe je op een efficiente manier als scrummaster kunt functioneren, maar ook hoe je de teams en product owners beter in het scrum process kan betrekken.

Na deze presentatie is er ruimte voor een Q&A sessie met de spreker en andere scrummasters over hun ervaringen met scrum in de praktijk en is er een informele naborrel. Deze avond is voornamelijk gericht op scrummasters maar uiteraard zijn ook niet-scrummasters welkom.

 

Agenda:

19:00 – 19:30 Inloop, koffie & thee
19:30 – 20:30 Do’s and dont’s of the scrummaster
20:30 – 21:00 Q&A sessie
21:00 – ??:??  Naborrel

 

Let op: de kosten voor deelname aan deze avond bedragen 25 euro (ex BTW). Er zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar, dus vooraf aanmelden is noodzakelijk. Stuur hiervoor een email naar: scrum@noxlogic.nl.

 

Adres:

Kantoor “La Bastide”
Linie 548-1
7325 DZ Apeldoorn
Nederland
Google Maps

One Response to “Scrum informatie avond”

  1. […] Klik hier voor meer informatie over deze avond. […]